Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pe masura casei tale!

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Cablu anti-inghet degivrare conducte 26m-260W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43588 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cablu degivrare conducte cu stecher cablu alimentare si termostat 26m-260W

In multe situatii, robinetele in aer liber si conductele sunt inchise pe timpul iernii, pentru a evita inghetarea si deteriorarea. Noi va oferim o solutie mult mai simpla:- panglica Magnum Ideal anti- inghet care face din tevile si scurgerile inghetate un lucru de domeniul trecutului !

Panglica MAGNUM Ideal anti-inghet (cu un cablu de conectare de 2 metri cu fisa cu impamantare), este echipat cu un regulator de temperatura bi-metalic.

Panglica MAGNUM Ideal anti-ingheteste disponibil in lungimi de 1 pana la 48 de metri. Banda de incalzire este pornita la temperaturi mai mici de +5 C si in mod automat se opreste atunci cand temperatura depaseste +13 C.

Problemele cauzate de inghet sunt usor evitat prin montarea unei panglici anti-inghet de-a lungul conductelor - este gata de conectare si echipata cu un termostat automat.

MAGNUM Ideal trebuie intotdeauna utilizatin combinaie cu izolaie (polietilena) pentru conducter, care are ogrosime minima de 10 mm. Aceasta ofera protecie optima i izolare,care justifica astfel functionarea eficienta din punct de vedere energetic.

Odata ce izolatia conductei a fost aplicata, aceasta nu numai ca este in siguranta, dar cheltuielile suplimentare pentru repararea conductelor de apa, precum si daunele de la conductele de scurgeri sunt evitate. Cand instalati pe conducte din plastic, tubulatura trebuie sa fie infasurata in intregime in pelicula de aluminiu inainte de aplicarea cablului.

MAGNUM Ideal este furnizat standard cu urmatoarele:

Gata de conectat cablul de incalzire cu termostat incorporat

Instructiuni de instalare

Banda din PVC

Garantie 2 ani de operare electromecanica a cablului.

Pentru o oferta personalizata, ne puiteti contacta pe e-mail: office@exterm.ro, Telefonic sau WhatsApp la 0744398322.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura