Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pe masura casei tale!

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Sticla de apa pentru drumetii (GAC+UF), blue

0 stars: 0.00 din 0 pareri

185 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sticla de apa pentru drumetii cu cartus filtrant combinat (GAC+UF), blue

Disponibilitate stoc: precomanda

De la o sticla eleganta de apa portabila cu filtru de apa, apa potabila sigura si curata poate fi accesata oriunde, oricand. Cu ajutorul cartusului filtrant combinat din sticla de apa, puteti obtine cu usurinta apa potabila curata chiar si dintr-un curs de apa sau rau. Carbunele activ din cartusul filtrant combinat leaga materia organica, mirosul si gustul, iar membrana capilara filtreaza suspensiile solide si unele bacterii.

Este extrem de usor de utilizat, deoarece trebuie doar sa-l scufundati cu apa si apoi sa aspirati apa purificata prin paie.

Inlocuirea filtrului este usoara, oricine o poate face cu usurinta fara instrumente. Se recomanda dezinfectarea sticlei de apa (cu peroxid de hidrogen) si schimbarea cartusului filtrant dupa fiecare tur.

Sticla de apa tur Economy Water este disponibila in mai multe culori, astfel incat toata lumea sa poata gasi ceva care sa se potriveasca gustului sau. Materialul sticlei de apa pentru drumetii nu contine BPA.

Caracteristici tehnice:

Materialul sticlei: Triton, plastic fara BPA
Material filtrant: coaja de nuca de cocos, carbon activ si membrana capilara
Finetea filtrarii: 0,01 microni
Debit: Max. 450ml/min
Capacitate: 650 ml
Greutate: 180 g
Cerinta de temperatura a apei: 1 C - 32 C
Durata de viata a cartusului: aproximativ 1500 litri (depinde de metoda de utilizare), dar se recomanda inlocuirea acestuia dupa fiecare tur
Intretinerea purificatorului de apa: in functie de stres, producatorul recomanda inlocuirea filtrului la fiecare sase luni. Pretul filtrului de schimb: 65 LEI.
Nota importanta: Filtrul nu trebuie utilizat in cazul apei puternic poluate, contaminate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura