Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pe masura casei tale!

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Purificator apa cu osmoza inversa in 5 trepte RO-Economy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

105245 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Purificator apa cu osmoza inversa in 5 trepte RO-Economy

RO-Economy este un purificator cu osmoza inversa din seria RO (Reverse Osmosis) osmoza inversa este o metoda eficienta de purificare a apei.

Carcasa exterioara este din realizata Iinox si plexiglass, astfel se poate monta chiar si pe blatul chiuvetei.

Intretinerea componentelor se realizeaza independent.

Filtrele sunt de tip PUSH IN, care se detaseaza simplu si se arunca cu tot cu carcasa. Filtrele consumabile nu sunt considerate un deseu periculos.

Trepte de filtrare:

1.Cartus filtrant din polipropilena de 5 microni (AIPRO5 M). Pre-filtrul indeparteaza particulele in susupensie mai mari de 5 microni (nisip, pamant, rugina, namol, matasea broastei, microorganisme, particule radioactive, paraziti, metale grele).

2. Cartus filtrant mecanic in-line cu conexiuni rapide, male (AIPRO12 M). Pre-filtrul absoarbe si elimina sedimentele foarte fine, substantele chimice dizolvate in apa, giardia si alti paraziti, turbiditatea, sulfatii de magneziu, fier si hidrogen, neutralizeaza clorul.

3. Cartus filtrant mecanic in-line cu carbon activ granular de, 1 m male (AIPRO1 M). Pre-filtrul inlatura cele mai mici ramasite de particule in suspensie si elimina clorul folosit in statiile de potabilizarea apei si derivatii lui (trihalometanul, microorganisme, bacterii, fungi, compusi organici, pesticide, erbicide, detergenti, fenoli, clorina, benzen, radon, plumb, si alte metale grele). Simultan imbunatateste gustul si mirosul apei.

4. Membrana osmoza inversa TLC-80CSM (CSM 80GPD dry osmosis membrane, 1812). Membrana osmotica cu porozitate de 0,0001 microni este cea mai importanta parte a purificatorului. Retine 95% din elemente chimice nedorite din apa potabila (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, fier, zinc, siliciu, clor etc.), compusi chimici organici si anorganici (ierbicide, pesticide, hidrocarburi, sulfati, cloruri, azotati, nitriti etc.) si impuritati biologice de tipul virusurilor si bacteriilor.

5. Cartus filtrant cu carbon activ granular (AICRO-QM). Post-filtrul elimina urme de substante ramase pe microconducte sau depuse datorita neutilizarii indelungate, indeparteaza de asemenea gustul si mirosul neplacut.

Certificat de calitate: permisiune nr.KEF-7265-2/2015.

ATENTIE !!! Pentru a putea functiona purificatorul in conditii de siguranta, este obligatoriu sa folositi sterilizatorul cu lampa UV si cartusele de remineralizare, dar si intretinerea periodica, cu schimbarea si dezinfectarea filtrelor.

Intretinere: -Se recomnada schimbarea la 6 luni a pre-filtrelor (nr. 1, 2, 3) precum si a post-filtrului (nr. 5). -Odata la 24 luni este de recomandat schimbarea membranei ozmotice (nr. 4).

Garantie: 1 an (12 luni).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura