Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Pe masura casei tale!

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Membrana osmotica Pentair 50GPD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1531 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Membrana osmotica Pentair , capacitate 50 GPD = 189 litri apa purificata pe zi

Structura si functiunea membranei:

Aceasta tehnologie a fost dezvoltata de NASA pentru utilizare in tehnologia spatiala. Membrana este constituita din mai multe straturi subtiri de film, construite in forma de spirala in jurul unei conducte de material plastic. Materia membranei este semipermeabila, permite trecerea moleculelor de apa si fata de substantele uscate (solide) se comporta ca un zid (ex.impuritati minerale, chimice). Cand apa vine in contact cu suprafata membranei moleculele de apa patrund in suprafata membranei,curg in spirala si se aduna in mijlocul tubului. Rezidurile ramase pe suprafata membranei sunt colectate spalate de pe suprafata membranei si evacuate in canalizare.

Respectand indicatiile de mai jos, oricine poate face intretinerea:

Inchideti robinetul,reteaua sa nu fie sub presiune
Evacuati apa din sistem
Desurubati carcasa filtrului
Inlocuiti filtrul uzat cu cel nou
Insurubati la loc carcasa filtrului
Deschideti robinetul, sistemul din nou e in functiune!

Schimbarea in majoritatea cazurilor nu necesita cunostinte de specialitate!

Livrarea: pentru acest produs livrarea este GRATUITA pe tot teritoriul tarii!

OBSERVATIE: In cazul in care aveti nevoie de o cantitate mai mare de apa in scurt timp ( acest lucru se intampla la familii mai mari, sau firme), atunci aveti posibilitatea sa alegeti din urmatoarele mebrane:

membrana de 75 GDP, care produce zilnic 280 litri de apa (aceasta cantitate este garantata doar acolo unde aparatul este dotat cu pompa de presiune)
membrana de 100 GDP, care produce zilnic 370 litri de apa (aceasta cantitate este garantata doar acolo unde aparatul este dotat cu pompa de presiune)

Membrana osmotica este cea mai importanta parte a purificatorului de apa prin osmoza. Intretinerea consta in inlocuirea membranei la intervale de 24 de luni, ceea ce se poate usor realiza la domiciliu si in cele mai multe cazuri nu necesita specialist.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura